Bine ati venit in pagina de raportare a evenimentelor adverse

Puteti folosi acest formular pentru a raporta un eveniment advers ce a aparut in timpul administrarii unui produs AstraZeneca.

Suntem legal obligati sa colectam toate evenimentele adverse si, acolo unde este cazul, sa la raportam autoritatilor competente. Din acest motiv, datele dvs. personale pot fi utilizate pentru identificare, si vor fi adaugate ca si pseudonim, in conformitate cu cerintele legale, atunci cand evenimentul advers este introdus in baza noastra de date.

Daca ati avut un eveniment advers sau va ganditi ca poate aveti un eveniment advers, trebuie sa consultati un profesionist in domeniul sanatatii.

Un eveniment advers reprezinta aparitia unuei conditii medicale nedorite sau deteriorarea unei conditii medicale pre-existente ca urmare sau in timpul administrarii unui medicament, indiferent daca considerati sau nu o relatie cauzala cu produsul administrat. O conditie medicala nedorita poate fi reprezentata de simptome (ex. greata, durere toracica), semne (ex. tahicardie, ficat marit) sau modificari ale investigatiilor (ex. analize sange, electrocardiograma). De asemenea puteti raporta si alte informatii pe care noi le colectam - ex. supradozare, interactiuni medicamentoase, etc.